Hänt På Restaurang

A podcast by Hänt På AB - Mondays

Mondays

Categories:

213 Episodes

  1. 150. Världens bästa kök

    Published: 1/28/2024
  2. 149. "Vi tjänar ju mindre pengar om gästen dör"

    Published: 1/21/2024
  3. 148. Sno av de rika, ge till sig själv

    Published: 1/14/2024
  4. 147. Köksekonomi eller miljöbrott?

    Published: 1/7/2024
  5. 146. Dry Martini med elva oliver

    Published: 12/31/2023
  6. 145. Varmboga sousvide

    Published: 12/24/2023
  7. 144. Majsmjöl på personaltoaletten

    Published: 12/17/2023
  8. 143. Ich habe angst

    Published: 12/10/2023
  9. 142. Vispa tills den blir hård

    Published: 12/3/2023
  10. 141. High risk, no reward

    Published: 11/26/2023
  11. 140. Ketchup är som kattmynta för barn

    Published: 11/19/2023
  12. 139. Mise en placen som räckte i 110 år

    Published: 11/12/2023
  13. 138. Är fyra små rätter kinesiska tapas?

    Published: 11/5/2023
  14. 137. Du borde testa att le lite mer

    Published: 10/29/2023
  15. 136. Tartar är Råbiff

    Published: 10/22/2023
  16. 135. "Jag känner ägaren"

    Published: 10/15/2023
  17. 134. Hummersoppa och vodka redbull

    Published: 10/8/2023
  18. 133. Taxi Blåljus

    Published: 10/1/2023
  19. 132. Va fan är fläskhare egentligen?

    Published: 9/24/2023
  20. 131. Yrke: Keramikhygiensingenjör

    Published: 9/17/2023

4 / 11

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site