Hänt På Restaurang
A podcast by Hänt På AB - Mondays

Categories:
213 Episodes
-
150. Världens bästa kök
Published: 1/28/2024 -
149. "Vi tjänar ju mindre pengar om gästen dör"
Published: 1/21/2024 -
148. Sno av de rika, ge till sig själv
Published: 1/14/2024 -
147. Köksekonomi eller miljöbrott?
Published: 1/7/2024 -
146. Dry Martini med elva oliver
Published: 12/31/2023 -
145. Varmboga sousvide
Published: 12/24/2023 -
144. Majsmjöl på personaltoaletten
Published: 12/17/2023 -
143. Ich habe angst
Published: 12/10/2023 -
142. Vispa tills den blir hård
Published: 12/3/2023 -
141. High risk, no reward
Published: 11/26/2023 -
140. Ketchup är som kattmynta för barn
Published: 11/19/2023 -
139. Mise en placen som räckte i 110 år
Published: 11/12/2023 -
138. Är fyra små rätter kinesiska tapas?
Published: 11/5/2023 -
137. Du borde testa att le lite mer
Published: 10/29/2023 -
136. Tartar är Råbiff
Published: 10/22/2023 -
135. "Jag känner ägaren"
Published: 10/15/2023 -
134. Hummersoppa och vodka redbull
Published: 10/8/2023 -
133. Taxi Blåljus
Published: 10/1/2023 -
132. Va fan är fläskhare egentligen?
Published: 9/24/2023 -
131. Yrke: Keramikhygiensingenjör
Published: 9/17/2023
Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.