66 Episodes

  1. 25. Höstens matlådor

    Published: 9/4/2024
  2. 24. Sommarmaten

    Published: 8/28/2024
  3. 23. Vi besvarar era frågor

    Published: 6/19/2024
  4. 22. Midsommarmaten

    Published: 6/12/2024
  5. 21. Grilla vol. 1

    Published: 6/7/2024
  6. 20. Bjud in till festbuffé

    Published: 5/29/2024
  7. 19. I säsong: Vårens primörer

    Published: 5/22/2024
  8. 18. Sallader

    Published: 5/15/2024
  9. 17. Mat på sociala medier - inspiration och avsmak

    Published: 5/8/2024
  10. 16. Frukostar för vardag och helg

    Published: 5/1/2024
  11. 15. Viltplockat — gratis mat från skogen

    Published: 4/24/2024
  12. 14. Valborg — såhär firar man

    Published: 4/17/2024
  13. 13. Woka — hur gör man egentligen?

    Published: 4/10/2024
  14. 12. Enkel vardagsmat (fast god)

    Published: 4/3/2024
  15. 11. Vad vi lagar till påsk

    Published: 3/27/2024
  16. 10. Det asiatiska skafferiet

    Published: 3/20/2024
  17. 9. Pasta vol 1.

    Published: 3/12/2024
  18. 8. Kokböcker vi älskar just nu

    Published: 3/6/2024
  19. 7. Restaurangetikett 101

    Published: 2/28/2024
  20. 6. I säsong: Vinterns råvaror

    Published: 2/21/2024

3 / 4

Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site