170 Episodes

  1. 129. Är det värt det att ta kreatin?

    Published: 7/23/2024
  2. 128. Är det dåligt med fröoljor?

    Published: 7/22/2024
  3. 127. Ätfönster för kolhydraterna för typ 2 diabetiker

    Published: 7/9/2024
  4. 126. Svenskar äter fortfarande för mycket socker, salt och mättat fett

    Published: 7/2/2024
  5. 125. Tankar kring ”The End of Obesity”

    Published: 6/25/2024
  6. 124. Nya D-vitaminrekommendationer från Endocrine Society

    Published: 6/18/2024
  7. 123. Är det bra eller dåligt med jojo-bantning?

    Published: 6/11/2024
  8. 122. Kan mer regelbundna måltider ge viktnedgång?

    Published: 6/4/2024
  9. 121. Längre livslängd för typ 2 diabetiker med Ozempic

    Published: 5/28/2024
  10. 120. Vikten efter fyra år med fetmamedicin

    Published: 5/21/2024
  11. 119. Studier som utförs för att användas som marknadsföring

    Published: 5/14/2024
  12. 118. Avsnittet om Andrew Huberman och tveksam vetenskapskommunikation

    Published: 5/7/2024
  13. 117. 8 år efter hypen finns fortfarande inget konkret kring mat och tarmfloran

    Published: 4/30/2024
  14. 116. Okända biverkningar från fetmamediciner

    Published: 4/23/2024
  15. 115. Ultraprocessad mat och fler trafikolyckor

    Published: 4/16/2024
  16. 114. Varför RCTs ofta ses som bästa evidens

    Published: 4/9/2024
  17. 113. Vanliga frågor och missuppfattning kring koffein

    Published: 4/2/2024
  18. 112. Gener, ultraprocessad mat och fetma

    Published: 3/26/2024
  19. 111. Hur du läser en ingrediensförteckning och näringsvärdetabell

    Published: 3/19/2024
  20. 110. Toppar av blodsocker, blodfetter och inflammation efter en måltid

    Published: 3/12/2024

3 / 9

I Hälsoveckan by Tyngre snackas det om viktiga och oviktiga ämnen relaterade till kost, hälsa och träning. Medverkar gör dietisterna Linnea Bärebring (PhD) och Erik Dunåker samt fysioterapeuten Jacob Gudiol (MSc). Introt är skapat av Amadeus Hedlund

Visit the podcast's native language site