170 Episodes

  1. 109. Nästan alla fastar på fel sätt

    Published: 3/5/2024
  2. 108. Om serien om ultraprocessad mat i SvD

    Published: 2/27/2024
  3. 107. Nutritionsforskning är svårt och får för lite forskningspengar

    Published: 2/20/2024
  4. 106: Reklaminslag för ”Vad vi äter” på SVT

    Published: 2/13/2024
  5. 105. En bra diskussion kring fetmamedicinerna

    Published: 2/6/2024
  6. 104. Sofia Sterner Isaksson - Kost vid typ 1 diabetes

    Published: 1/30/2024
  7. 103. Veganer som äter kött i smyg

    Published: 1/23/2024
  8. 102. Recension av You are what you eat på Netflix

    Published: 1/16/2024
  9. 101. Food as Medicine koncept blev ett magplask

    Published: 1/9/2024
  10. 100. 100 avsnitt av Hälsoveckan by Tyngre

    Published: 1/2/2024
  11. 099. Midjemått istället för BMI

    Published: 12/26/2023
  12. 098. Fetmamediciner, infarkter och julmat

    Published: 12/19/2023
  13. 097. 10 000 steg och andra hälsomål

    Published: 12/12/2023
  14. 096. Mens och träning med Helena Kopp Kallner

    Published: 12/5/2023
  15. 095. Tillför begreppet ultraprocessad mat något nytt till dagens kostråd?

    Published: 11/28/2023
  16. 094. Ett troligen förfalskat studieresultat blir replikerat

    Published: 11/21/2023
  17. 093. Orimlig kritik mot att erbjuda kvinnor hjälp med viktnedgång efter graviditet

    Published: 11/14/2023
  18. 092. Snack kring de nya fetmamedicinerna

    Published: 11/7/2023
  19. 091. Ska försäkringsbolag få bestämma premier efter människors BMI?

    Published: 10/31/2023
  20. 090. Vad innebär en detox för hälsans skull?

    Published: 10/24/2023

4 / 9

I Hälsoveckan by Tyngre snackas det om viktiga och oviktiga ämnen relaterade till kost, hälsa och träning. Medverkar gör dietisterna Linnea Bärebring (PhD) och Erik Dunåker samt fysioterapeuten Jacob Gudiol (MSc). Introt är skapat av Amadeus Hedlund

Visit the podcast's native language site