170 Episodes

  1. 049. Rött kött jämfört med processat kött hur hälsosynpunkt

    Published: 1/3/2023
  2. 048. Vad är set point för kroppsvikten och hur ändrar man den?

    Published: 12/27/2022
  3. 047. Livsmedelverket om sötningsmedel och tarmfloran

    Published: 12/20/2022
  4. 046. Folkbildning via tv och andra medier med Andreas Wahl

    Published: 12/13/2022
  5. 045. HIIT och kort ätfönster gav lite större viktnedgång än mindre ansträngning

    Published: 12/6/2022
  6. 044. Naturella nötter är näringsrikt och håller människor mätta

    Published: 11/29/2022
  7. 043. Tankar om de senaste veckornas debatt kring kroppsaktivism

    Published: 11/22/2022
  8. 042. Ny studie på ett försök på antiinflammatorisk kost vid reumatism

    Published: 11/15/2022
  9. 041. Sockerberoende och belönande mat

    Published: 11/8/2022
  10. 040. Är verkligen 6000 raska steg om dagen optimalt för hälsan?

    Published: 11/1/2022
  11. 039. Lite bättre mående med drastisk minskning av skärmtid

    Published: 10/25/2022
  12. 038. Tidigt ätfönster visar på fördelar jämfört med senare ätfönster

    Published: 10/18/2022
  13. 037. Diskussioner och reflektioner kring "Vad matar vi våra barn med?"

    Published: 10/11/2022
  14. 036. Vad är ett säkert alkoholintag?

    Published: 10/4/2022
  15. 035. Om obesitas med Ingrid Larsson - del 2

    Published: 9/27/2022
  16. 034. Om obesitas med Ingrid Larsson - del 1

    Published: 9/20/2022
  17. 033. Tugga tuggummi höjer energiförbrukningen

    Published: 9/13/2022
  18. 032. Kommersiella viktnedgångsprogram vs att bara försöka själv

    Published: 9/6/2022
  19. 031. Hälsa och livslängd hos de som äter likt EAT Lancet dieten

    Published: 8/30/2022
  20. 030. Sötningsmedel påverkar tarmfloran

    Published: 8/23/2022

7 / 9

I Hälsoveckan by Tyngre snackas det om viktiga och oviktiga ämnen relaterade till kost, hälsa och träning. Medverkar gör dietisterna Linnea Bärebring (PhD) och Erik Dunåker samt fysioterapeuten Jacob Gudiol (MSc). Introt är skapat av Amadeus Hedlund

Visit the podcast's native language site