Hälsoveckan by Tyngre
A podcast by Tyngre - Tuesdays
170 Episodes
-
049. Rött kött jämfört med processat kött hur hälsosynpunkt
Published: 1/3/2023 -
048. Vad är set point för kroppsvikten och hur ändrar man den?
Published: 12/27/2022 -
047. Livsmedelverket om sötningsmedel och tarmfloran
Published: 12/20/2022 -
046. Folkbildning via tv och andra medier med Andreas Wahl
Published: 12/13/2022 -
045. HIIT och kort ätfönster gav lite större viktnedgång än mindre ansträngning
Published: 12/6/2022 -
044. Naturella nötter är näringsrikt och håller människor mätta
Published: 11/29/2022 -
043. Tankar om de senaste veckornas debatt kring kroppsaktivism
Published: 11/22/2022 -
042. Ny studie på ett försök på antiinflammatorisk kost vid reumatism
Published: 11/15/2022 -
041. Sockerberoende och belönande mat
Published: 11/8/2022 -
040. Är verkligen 6000 raska steg om dagen optimalt för hälsan?
Published: 11/1/2022 -
039. Lite bättre mående med drastisk minskning av skärmtid
Published: 10/25/2022 -
038. Tidigt ätfönster visar på fördelar jämfört med senare ätfönster
Published: 10/18/2022 -
037. Diskussioner och reflektioner kring "Vad matar vi våra barn med?"
Published: 10/11/2022 -
036. Vad är ett säkert alkoholintag?
Published: 10/4/2022 -
035. Om obesitas med Ingrid Larsson - del 2
Published: 9/27/2022 -
034. Om obesitas med Ingrid Larsson - del 1
Published: 9/20/2022 -
033. Tugga tuggummi höjer energiförbrukningen
Published: 9/13/2022 -
032. Kommersiella viktnedgångsprogram vs att bara försöka själv
Published: 9/6/2022 -
031. Hälsa och livslängd hos de som äter likt EAT Lancet dieten
Published: 8/30/2022 -
030. Sötningsmedel påverkar tarmfloran
Published: 8/23/2022
I Hälsoveckan by Tyngre snackas det om viktiga och oviktiga ämnen relaterade till kost, hälsa och träning. Medverkar gör dietisterna Linnea Bärebring (PhD) och Erik Dunåker samt fysioterapeuten Jacob Gudiol (MSc). Introt är skapat av Amadeus Hedlund