170 Episodes

  1. 029. En introduktion kring protein med extra fokus på protein vid träning

    Published: 8/16/2022
  2. Avsnitt 352: Bastu efter träningen och energiförbrukning i olika temperaturer

    Published: 8/10/2022
  3. 028. Vad säger dagens forskning om intuitivt ätande?

    Published: 8/9/2022
  4. 027. Går det att gå ner i vikt under klimakteriet?

    Published: 8/2/2022
  5. 026. Begreppet ultraprocessad mat med John Martin Fredriksen

    Published: 7/26/2022
  6. 025. Vad är skillnaderna mellan RCTs och observationsstudier?

    Published: 7/19/2022
  7. 024. Vad är verkligen viktigt för att öka chanserna för en god hälsa?

    Published: 7/12/2022
  8. 023. Rapsolja vs olivolja och är kokosnöten verkligen en nöt?

    Published: 7/5/2022
  9. 022. Nyttigt eller inte - i jämförelse med vad?

    Published: 6/28/2022
  10. 021. När människor underrapporterar hur mycket de äter

    Published: 6/21/2022
  11. 020: Expressens granskning av Funmed och funktionsmedicin

    Published: 6/14/2022
  12. 019: IBS - Orsaker och möjliga behandlingar med Sanna Nybacka

    Published: 6/7/2022
  13. 018. Om Michael Mosley och Mosleymetoden

    Published: 5/31/2022
  14. 017. Ätstörningar med Emma Forsén Mantilla

    Published: 5/24/2022
  15. 016. Avsnittet om kolhydrater

    Published: 5/17/2022
  16. 015. Medelhavsdieten överträffar en lågfettkost hos hjärtsjuka

    Published: 5/10/2022
  17. 014. Jojo-bantning - Vad säger dagens forskning?

    Published: 5/3/2022
  18. 013. Hjälper det med ett kortare ätfönster under en diet

    Published: 4/26/2022
  19. 012. Är ägg nyttigt eller onyttig?

    Published: 4/19/2022
  20. 011. Fredrik Nyströms 10 radikala hälsoråd

    Published: 4/12/2022

8 / 9

I Hälsoveckan by Tyngre snackas det om viktiga och oviktiga ämnen relaterade till kost, hälsa och träning. Medverkar gör dietisterna Linnea Bärebring (PhD) och Erik Dunåker samt fysioterapeuten Jacob Gudiol (MSc). Introt är skapat av Amadeus Hedlund

Visit the podcast's native language site