Meny
A podcast by Sveriges Radio - Thursdays

Categories:
785 Episodes
-
Hemligheten med Blå zoner och Medelhavskosten
Published: 1/11/2024 -
Så hittar du bästa olivoljan
Published: 1/4/2024 -
Historien om lingon — Sveriges viktigaste bär
Published: 12/28/2023 -
Grötris och annat rundkornigt ris
Published: 12/21/2023 -
Dramatiken bakom en påse med vanligt vetemjöl
Published: 12/14/2023 -
Nya kokböcker — vi har läst och lagat
Published: 12/7/2023 -
Sarahs dröm: food truck istället för restaurang
Published: 11/30/2023 -
Levi gör succé på sociala medier
Published: 11/23/2023 -
Så luras du i tryffel-världen
Published: 11/16/2023 -
Vi testar veganska ostar
Published: 11/9/2023 -
Bonden Mårten och hans åkrar
Published: 11/2/2023 -
Provköket som förändrade Sverige
Published: 10/26/2023 -
Servitörens tysta kunskap
Published: 10/19/2023 -
Det stora honungsfusket
Published: 10/12/2023 -
Honung — en värld av olika smaker
Published: 10/5/2023 -
Vår äldsta maträtt: ärtsoppa. Och annat man kan göra med gula ärtor.
Published: 9/28/2023 -
Därför vill restauranger odla själva
Published: 9/21/2023 -
Vi besöker Ukraina via maten
Published: 9/14/2023 -
Pastans historia i Italien
Published: 9/7/2023 -
De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack
Published: 8/31/2023
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger