Meny

A podcast by Sveriges Radio - Thursdays

Thursdays

Categories:

785 Episodes

  1. Hemligheten med Blå zoner och Medelhavskosten

    Published: 1/11/2024
  2. Så hittar du bästa olivoljan

    Published: 1/4/2024
  3. Historien om lingon — Sveriges viktigaste bär

    Published: 12/28/2023
  4. Grötris och annat rundkornigt ris

    Published: 12/21/2023
  5. Dramatiken bakom en påse med vanligt vetemjöl

    Published: 12/14/2023
  6. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Published: 12/7/2023
  7. Sarahs dröm: food truck istället för restaurang

    Published: 11/30/2023
  8. Levi gör succé på sociala medier

    Published: 11/23/2023
  9. Så luras du i tryffel-världen

    Published: 11/16/2023
  10. Vi testar veganska ostar

    Published: 11/9/2023
  11. Bonden Mårten och hans åkrar

    Published: 11/2/2023
  12. Provköket som förändrade Sverige

    Published: 10/26/2023
  13. Servitörens tysta kunskap

    Published: 10/19/2023
  14. Det stora honungsfusket

    Published: 10/12/2023
  15. Honung — en värld av olika smaker

    Published: 10/5/2023
  16. Vår äldsta maträtt: ärtsoppa. Och annat man kan göra med gula ärtor.

    Published: 9/28/2023
  17. Därför vill restauranger odla själva

    Published: 9/21/2023
  18. Vi besöker Ukraina via maten

    Published: 9/14/2023
  19. Pastans historia i Italien

    Published: 9/7/2023
  20. De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack

    Published: 8/31/2023

4 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site