Meny

A podcast by Sveriges Radio - Thursdays

Thursdays

Categories:

785 Episodes

  1. Auberginen får ett eget program

    Published: 8/24/2023
  2. Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen

    Published: 8/17/2023
  3. Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan

    Published: 8/10/2023
  4. Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis

    Published: 8/3/2023
  5. När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat

    Published: 7/27/2023
  6. Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan

    Published: 7/20/2023
  7. När grannarna delade vitvaror – historien om frysen

    Published: 7/13/2023
  8. När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten

    Published: 7/6/2023
  9. Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen

    Published: 6/29/2023
  10. Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder

    Published: 6/22/2023
  11. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Published: 6/15/2023
  12. Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen

    Published: 6/8/2023
  13. Så lär du dig att sluta med recept

    Published: 6/1/2023
  14. The return of Gråärt

    Published: 5/25/2023
  15. Så smakar 5000 år gamla recept

    Published: 5/18/2023
  16. Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre

    Published: 5/11/2023
  17. Så smakade maten under andra världskriget

    Published: 5/4/2023
  18. Ramslöksdrottningen från London skördar i Skåne

    Published: 4/27/2023
  19. Pulver i köket — fortfarande med i matchen

    Published: 4/20/2023
  20. Falukorv — Sveriges mest älskade korv

    Published: 4/13/2023

5 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site