Meny
A podcast by Sveriges Radio - Thursdays

Categories:
785 Episodes
-
Auberginen får ett eget program
Published: 8/24/2023 -
Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen
Published: 8/17/2023 -
Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan
Published: 8/10/2023 -
Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis
Published: 8/3/2023 -
När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat
Published: 7/27/2023 -
Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan
Published: 7/20/2023 -
När grannarna delade vitvaror – historien om frysen
Published: 7/13/2023 -
När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten
Published: 7/6/2023 -
Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen
Published: 6/29/2023 -
Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder
Published: 6/22/2023 -
Nya kokböcker — vi har läst och lagat
Published: 6/15/2023 -
Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen
Published: 6/8/2023 -
Så lär du dig att sluta med recept
Published: 6/1/2023 -
The return of Gråärt
Published: 5/25/2023 -
Så smakar 5000 år gamla recept
Published: 5/18/2023 -
Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre
Published: 5/11/2023 -
Så smakade maten under andra världskriget
Published: 5/4/2023 -
Ramslöksdrottningen från London skördar i Skåne
Published: 4/27/2023 -
Pulver i köket — fortfarande med i matchen
Published: 4/20/2023 -
Falukorv — Sveriges mest älskade korv
Published: 4/13/2023
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger